Bewakingscamera informatie
U bent van plan een bewakingscamera te kopen, maar door de vele aanbieders, weet u niet meer waar u zoeken moet, of welke bewakingscamera nu echt het allerbeste is! Wij begrijpen als geen ander, dat men moeite heeft met het kiezen van de juiste bewakingscamera systeem.
Vooral nu alle cctv bewakingscamera systemen flink verbeterd zijn en dat er steeds meer nieuwe producten op de markt komen.
Sommige bedrijven zweren bij 1 systeem, bijvoorbeeld SDI bewakingscamera’s of IP bewakingscamera’s.
Dit hoeft duidelijk niet meer zo te zijn, want SDI en IP zijn nog steeds duurder dan bijvoorbeeld AHD of HDCVI.
En dat terwijl een AHD of HDCVI systeem net zo scherp beeld kan geven, maar dan voor veel goedkopere prijzen.

AHD bewakingscamera systemen ( meest verkocht momenteel )
Sinds 2014 is er een nieuw systeem op de markt gelanceerd, genaamd AHD en staat voor analoge hoge definitie.
AHD is verkrijgbaar in HD 720p en Full HD 1080p, de prijzen van een AHD systeem zijn iets duurder dan een oude cctv bewakingscamera.
Het gaat hier om een minimale verschil van rond de EU 5 tot 20 meer, maar dan geniet men wel van echte HD beelden.
Een AHD set op 720p is bij ons al goedkoper dan een oude CCTV set. Onze partner OCS heeft een pagina gemaakt met alle nuttige informatie over AHD, wij adviseren met klem om Wat is een AHD bewakingscamera? en onze pagina te lezen over AHD en wat AHD betekend en wat de voordelen zijn.
Bekijk ook onze losse AHD bewakingscamera’s en vergelijk de prijzen van een AHD bewakingscamera, met die van een cctv bewakingscamera op bijvoorbeeld 700TVL. OnlineCameraShop verkoopt ook 1200TVL bewakingscamera’s voor analoge systemen, dit is handig voor een 960H recorder, het beeld in combinatie met 1200TVL en 960H recorder is maar liefst 50x scherper dan met een 700TVL! Daarnaast onze analoge 1200TVL bewakingscamera’s zijn voorzien van hybride technologie, men kan zelf het signaal veranderen van AHD naar cvbs, indien op cvbs dan werkt zo een 1200TVL bewakingscamera ook op een TV of monitor! Onze 1200TVL cctv bewakingscamera’s werken dus met analoog en ook met AHD signalen! Voordeel? Wel als u straks bij ons zo een 1200TVL bewakingscamera zal kopen, dan kan u deze aansluiten op een 960H recorder, maar ook op een AHD recorder.
Het schakelen tussen AHD en cvbs signaal gebeurd door middel van de easy button knop in de kabel van alle 1200TVL bewakingscamera’s.
Tevens zijn onze 1200TVL bewakingscamera’s ook voorzien van een uitgebreid menu, men kan zelfs koplampen van een auto verduisteren, of sabotage door groot licht, denk aan een sterke zaklamp is allemaal niet meer mogelijk.
Note: Een 1080p AHD bewakingscamera werkt niet op een 720p recorder, let hier goed op!

Hieronder hebben wij een voorbeeld set staan voor EU 375,00 en dan wel FULL HD 1920x1080p en 2megapixel!
Kentekenplaten, gezichten, contrasten noem maar op, alles is haarscherp in beeld en nu zal men zeker wel een dader herkennen en oppakken.
Klik op de foto om het product te bekijken en voor meer informatie.

Voorbeeld complete AHD bewakingscamera set van OnlineCameraShop.NL

Wat is een SDI bewakingscamera en is een SDI bewakingscamera direct het allerbeste?
Nee!
Alleen bedrijven die 1 systeem verkopen voor extreem hoge prijzen, die blijven hardnekkig zeggen dat SDI het allerbeste is en dat is je reinste flauwekul! Een SDI systeem is subliem dat is zeker, maar niet alle klanten willen veel geld uitgeven voor een SDI systeem, vooral de kleinere bedrijven kiezen liever HD voor een ietwat goedkopere prijs, deze klanten zijn dolgelukkig met bijvoorbeeld een AHD set, of HDCVI set.
SDI staat voor serieel digitaal interface wat betekend dat men een oude cctv systeem kan vervangen met een SDI systeem en dat door gebruik te maken van de bestaande coax kabels, de klant hoeft dus niet meer over te stappen naar een IP systeem, wat veel duurder is want de kabels moeten dan ook vervangen worden, of men moet een omvormer kopen waarmee men IP bewakingsbeelden kan verzenden via de coax kabel, dit soort oplossingen worden allemaal aangeboden door de professionals van OnlineCameraShop. Een SDI systeem geeft dezelfde beeld als bij een HDCVI, AHD of TVI systeem. Het grote verschil is dat een SDI systeem de mogelijkheid biedt om in te zoomen op, opgenomen beelden zonder de pixels op te blazen waardoor de beelden scherp blijven indien deze vergroot worden. Een IP systeem heeft dit voordeel ook. Maar let op, alleen de beste SDI recorders kunnen dit aan, heeft u een foute Chinese SDI recorder, dan werkt het inzoomen niet of niet zoals het zou moeten!
De professionele SST SDI bewakingscamera’s van OCS zijn voorzien van gouden BNC aansluitingen, het beeldkwaliteit van die SDI bewakingscamera’s zijn weergaloos scherp en worden dan veelvuldig verkocht aan de grote bedrijven, onze SDI bewakingscamera’s behalen zelfs tot 3 megapixel kwaliteit en dit zal in de toekomst steeds meer worden, want ook SDI is aan het upgraden naar Ultra HD 4K bewakingscamera beelden.
Note: OCS is al gestart met het aanmaken van 4K ultra HD bewakingscamera installaties.
Ik denk dat wij niet hoeven uit te leggen, hoe scherp een 4k beeld wel niet is, loop anders eens naar de media markt en bekijk daar de 4K ultra hd systemen en weet dan dat wij hetzelfde beeld aanbieden, maar dan in 4k IP camera systemen, hieronder straks meer over ultra hd 4k!
Een SDI systeem kan inprincipe werken met rg59 coax kabel, maar voor SDI is er eigenlijk speciale kabels met een dikkere kern en ook de bnc aansluitingen zijn niet van metaal, maar van koper! Ook voor SDI hebben wij vele oplossingen, denk aan spanning en videobeeld via coax kabel, of een versterker voor SDI, of zelfs een omvormer zodat de SDI signalen omgevormd worden naar composiet zodat men de beelden kan overnemen op een ander apparaat of mixer.

Analoge cctv bewakingscamera
Een analoge cctv bewakingscamera is een bewakingscamera dat werkt met analoge signalen.
Men kan deze camera’s gebruiken op een D1 recorder, CIF en 960H recorder, maar let op dat als u een 1200TVL bewakingscamera gaat kopen, dat u dan ook gaat nadenken om de recorder te vervangen voor een AHD recorder, want de AHD recorders van OCS zijn voorzien van hybride techniek, dat betekend dat men analoog en ahd tegelijk kan aansluiten en beelden opnemen.
Feit is wel dat alle analoge cctv bewakingscamera’s steeds meer in de vergeethoek raakt, dit komt doordat alle fabrikanten zich nu richten op AHD, want AHD is de toekomst en de keiharde concurrent van cctv. Tevens zijn alle analoge 1200TVL bewakingscamera’s voorzien van cvbs signaal, klanten kunnen dus zelf bepalen of ze gebruik maken van de AHD signaal, of cvbs signaal. Sluit een 1200TVL bewakingscamera aan op een TV en geniet van HD beeldkwaliteit via een analoge bewakingscamera. Er zijn leveranciers met blogs waarin staat geschreven dat een 1200TVL bewakingscamera alles behalve HD is! Laat u niets wijsmaken, want dat zijn bedrijven die hun eigen reeks proberen te beschermen, immers pakken wij wel klandizie weg van die leveranciers, omdat wij net wat eerlijker te werk gaan en ook eerlijk advies geven, wij geven klanten nooit de hoofdprijs want dat is nergens voor nodig. Die leveranciers weten niet eens wat een HD resolutie is, want anders zouden ze dat niet gaan bloggen, even de datasheet raadplegen is teveel moeite en dan maar zelf wat verzinnen. Let dus goed op waar u informatie leest, want vele bloggers zijn bezig met mooie cowboy verhalen!

Hieronder ziet u een voorbeeld van een 1200TVL dome bewakingscamera met hybride technologie.

1200TVL dome bewakingscamera hybride composiet en AHD

Dit is dus een AHD dome bewakingscamera en als men de knop 5 seconden naar rechts duwt zal het signaal veranderen naar CVBS en als men 5 seconden naar links duwt zal deze veranderen naar AHD signaal. Dus dit betekend dat als u een 960H recorder heeft, dat u het signaal moet omzetten naar cvbs en heeft u een AHD recorder dan moet dat naar AHD signaal zodat de beelden direct gedigitaliseerd worden.
Dit is trouwens een varifocale bewakingscamera met een lens van 2.8-12mm voordeel is dat men hiermee kan in en uitzoomen, stel dat een auto net te ver uit beeld is, waardoor kentekenplaten niet gelezen kunnen worden, zoom dan meer in zodat de kentekenplaat duidelijk leesbaar is, mocht er wat gebeuren, dan heeft de politie ook een kenteken plaat nummer.
Dit zijn ook dome bewakingscamera’s voorzien van de superhandige HLC techniek, waardoor groot licht sabotage niet meer mogelijk zal zijn.
De lens zal nooit overbelicht worden, als HLC is ingeschakeld, HLC staat voor high light compensation.
Daarnaast zijn er nog veel meer functies, denk aan sense up, wdr, blc ir verlichting level aanpassen en nog heel veel meer nuttige opties voor de professionele bewakingscamera installateur. Wij verkopen diverse analoge HD bewakingscamera, maar in ieder geval alles lager dan 1200TVL dat gaat er bij ons allemaal uit, want ook wij gaan met de tijd en innovatie mee, dat betekend dus ruimte maken voor nieuwe systemen.  Naast dome bewakingscamera’s kan u bij ons ook terecht voor bullet/cilindrische en body bewakingscamera’s.

HDCVI
Wij verkopen als een van de weinige originele HDCVI bewakingscamera’s van Dahua van de ontwikkelaar Dahua zelf!
Deze HDCVI bewakingscamera systemen worden geleverd met Logo van Dahua en is geen kopie van een of andere Chinese fabrikant.
HDCVI was vroeger alleen geschikt voor HDCVI, dat betekende dus dat klanten geen oudere analoge cctv bewakingscamera’s kon aansluiten.
Hierdoor verloor Dahua een grote markt, want omdat Korea de Nextchip had ontwikkeld voor AHD en AHD werkte direct ook op analoge systemen, heeft Dahua nogal wat verliezen moeten accepteren, maar ze komen terug! Dahua maakt nu HDCVI recorders die direct ook werken op een analoge bewakingscamera, zoals een 580TVL Sony bewakingscamera. En weet u dat Dahua de 4k systemen als een van de eerste aanbieders op de markt lanceert? Dankzij de umbrella chip oplossing uit Amerika kan Dahua nu tot 12 megapixel beeldkwaliteit behalen.
Wat betekend HDCVI, lees het hier!

Hieronder een voorbeeld van een 4K 12 megapixel Dahua bewakingscamera.

Voorbeeld van een 12 megapixel Dahua body bewakingscamera

4K bewakingscamera’s
Wij zijn al gestart met het aanbieden van 4K bewakingscamera’s van Dahua dit gaat dan om de Ultra HD!
De kwaliteit van 4K is gigantisch mooi, zeker in combinatie met een 4k TV.
Wat u dan voor beeld ziet is gewoon te gek voor woorden, maar dat mag ook wel na jaren slecht beeld te hebben gehad.
Pas goed op met verkopers van neppe Dahua systemen, de software ziet er exact dezelfde uit, maar zodra men de app DMSS zou gebruiken, met een kopie van Dahua DVR, dan zal de app niet werken, of niet zoals het hoort, of zonder alle functies die een originele Dahua wel ondersteund.
Let dus goed op dat een Dahua bewakingscamera systeem koopt met de Logo van Dahua!
Note: Een originele Dahua bewakingscamera wordt niet geleverd in een witte verpakking!!!

Keuzehulp nodig?
Bedrijven die zich bezig houden met brood bakken, of huizen bouwen, die snappen niet veel van een bewakingscamera installatie.
Vaak willen bedrijven dan ook wat meer eisen van een bewakingscamera, denk aan 80 meter nachtzicht, of zelfs 100 meter nachtzicht.
Het is voor ons niet te doen, om voor alle bewakingscamera een compleet bewakingscamera systeem voor aan te bieden.
Daarom hebben wij een pagina gemaakt die u via deze link kan bekijken en zelf leren hoe u zelf een bewakingscamera set kan bestellen, met uw eigen losse bewakingscamera’s en recorder naar wens, u kan dan zelf kiezen voor HD of Full HD!

IP bewakingscamera wat is het verschil?
Een IP bewakingscamera is gewoon een analoge bewakingscamera die wordt gedigitaliseerd.
Een IP bewakingscamera kan hele hoge megapixels bereiken, wij hebben ze zelf tot 29megapixel gezien op een beurs.
Gaat u met IP bewakingscamera;s werken, dan is het noodzakelijk dat u goede systemen koopt, want als de IP bewakingscamera van slechte kwaliteit is, dan zit er een hele grote vertraging in het streamen van beelden, daar hebben klanten niks aan.
Ons advies, koop een betrouwbare merk IP bewakingscamera zoals SST, Dahua, Vivotek, Samsung, Sony etc.
De SST IP bewakingscamera’s van OCS zijn op dit moment reuze goedkoop, maar enorm concurrerend met de grotere merken en zonder enige vertraging, want OnlineCameraShop koopt alleen IP systemen uit Korea, Amerika en Taiwan.
Zoals u eerder heeft kunnen lezen, een IP bewakingscamera systeem, kan inzoomen op, opgenomen beelden met behoud van beeldkwaliteit.
Naast al deze gerenommeerde merken verkopen wij ook OEM voor hele lage prijzen, maar wel uiterst betrouwbaar.
Zo kan u bij ons terecht voor WIFI IP bewakingscamera’s of een compleet IP bewakingscamera set met NVRen voeding vanuit de NVR recorder dus PoE! Wij hebben een stukje uitleg over IP bewakingscamera op deze pagina staan, ook de keuzehulp lees het goed door!

Kentekenplaten lezen?
U bent op zoek naar een goedkope bewakingscamera systeem, waarmee u kentekenplaten van een auto duidelijk in beeld kan zien en dus ook duidelijk opnemen. Hieronder hebben wij een setje te koop, AHD 1080p waarmee u 100% zeker kentekenplaten kan aflezen, zelfs de voegen van de tegels zijn extreem duidelijk zichtbaar!
Klik hier om de 1080p AHD set te bekijken, of klik hier voor alle AHD setjes!

Bewakingscamera blog
Wist u dat OCS ook een eigen bewakingscamera blog in beheer heeft?
Wij raden u aan om onze blog ook te lezen, want daar vind u heel veel informatie, over goede en slechte bewakingscamera’s en waarom men sites zoals alibaba en aliexpress moet vermijden. Klik hier voor de bewakingscamera blog van ocs.

Goedkoop = duurkoop?
Dat is ook niets anders dan lariekoek!
Heeft u dit op een blog gelezen, dan kan ik u nu al vertellen dat die leverancier het erg zwaar heeft om te verkopen.
Want dat is er een die denkt alleen SDI en IP te verkopen voor bakken met geld!
Laat u niet misleiden door dat soort leveranciers, want wij dagen ze allemaal uit, koop een AHD systeem bij ons voor EU 275,00 en gebruik een testpop om de resolutie te testen, de conclusie zal zijn, dat goedkoop geen duurkoop meer hoeft te zijn, in ieder geval niet bij ons, want wij hanteren eerlijke prijzen en hoeven geen duizenden euro’s te verdienen aan onze klanten.
Gelooft u het nog steeds niet? Kom dan eens een keer bij ons langs in Amsterdam en wij tonen u alle AHD demo’s in onze showroom.

Beste conclusie
Indien u bij ons een systeem koopt, maakt niet uit of het SDI, HDCVI, TVI of AHD is, wij garanderen HD beelden voor een lage prijs en 3 tot 5 jaar garantie, want een betrouwbaar bewakingscamera heeft geen 1 of 2 jaar garantie, dat is nonsens.
Bij anderen zal goedkoop duurkoop zijn, maar wij als professionals ruim 10 jaar weten haarfijn wat wel en niet geschikt is voor HD verkoop.
Wij weten 100% zeker dat de leveranciers die alleen sdi en ip verkopen, op den duur ook overstag zullen gaan en ook AHD gaan verkopen.
Pas goed op want die bedrijven gaan dan flinke bedragen vragen terwijl het ook goedkoper kan en gooien alles op het feit…GOEDKOOP = DUURKOOP! Wilt u echt eerlijk en pro advies? Dan raden wij u aan om de bewakingscamera’s van OnlineCameraShop te bekijken.

Draadloos
Ook hier lezen wij nogal wat cowboy verhalen over!
Net een blog gezien waar men spreekt over het feit dat draadloos erg slecht is en men dit beter kan vergeten en kabel gebruiken.
Ook zeggen ze dat een wifi camera toch beter met kabel aangesloten kan worden en liever 2 bewakingscamera’s en niet meer.
Ja dat klopt wel als die leverancier Chinese IP bewakingscamera’s verkoopt!
Een goede IP bewakingscamera systeem heeft geen restricties, wel is het belangrijk om een snelle internetverbinding te hebben.
De beste en grote merken hebben zelfs de mogelijkheid om per kanaal de bitrates van aan te passen, zodat deze beter werkt op een netwerk van de klant. Daarnaast is het lariekoek dat draadloos geen HD beeld geeft, wij verkopen een draadloze HD set met opname op SD kaart.
Onze draadloze HD systemen kan zelfs op een router worden aangesloten en via p2p cloud direct beelden bekijken zonder router poorten in te stellen.
Beeldkwaliteit is superscherp en niet te vergelijken met een analoge draadloze bewakingscamera.
Wilt u advies over een draadloze systeem? Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder.

Een vaste of varifocale bewakingscamera?
Wel installateurs en ook onze engineers gebruiken liever een varifocale bewakingscamera dan een vaste bewakingscamera.
Waarom? Omdat een varifocale bewakingscamera kan inzoomen op een object, bij sommige bewakingscamera’s kan dit alleen handmatig en anderen via rs485 of coax transmissie. Een vaste lens bewakingscamera kan verder niet in of uitzoomen en is vooral handig voor bedrijven die niets willen instellen aan de lens en direct een vaste kijkhoek willen van bijvoorbeeld 72 graden.
Op het moment dat een varifocale bewakingscamera wordt gebruikt om uit of in te zoomen, dan moet deze ook weer scherp worden afgesteld.
Er zijn 2 schroeven Z en F met de Z kan men inzoomen en de F is voor het scherpstellen, oftewel focus.

Bewakingscamera offerte
Wilt u niet opgelicht worden door concurrenten waar u teveel geld betaald en dat ze stiekem toch slechte Chinese kwaliteit verkopen en na enkele jaren vertrokken zijn? Pas hier goed voor op, want wij horen vaak van klanten dat ze een waardeloos systeem hebben gekocht bij de concurrent en die het toch heel mooi kon vertellen, maar als puntje bij paaltje komt, dan laat de leverancier niks meer van zich horen.
Heeft u een offerte nodig die wel betrouwbaar en eerlijk is en dat u niet nodeloos teveel geld betaald?
Dan kunnen wij een offerte voor u samenstellen met 5 jaar garantie!
Heeft u al een offerte?
Stuur die offerte naar ons door en wij geven u direct een korting op de offerte van de concurrent.

Installateur?
Dan wilt u geen ellende en bezig zijn met uw eigen werk.
Indien u koopt bij een slechte leverancier, dan slaapt u niet alleen slecht, maar u verliest ook in een razende tempo alle klanten.
Wij zorgen ervoor dat problemen in no time worden opgelost en dat de eindgebruiker een systeem heeft waar die op kan rekenen.
In de 10 jaar tijd dat wij bestaan, hebben wij al vele installateurs gered van de ondergang, omdat ze een domme fout hebben gemaakt en bij een foute leverancier spullen hebben gekocht.

Beoordelingen
Wij zijn professionals en dat maken wij bekend door middel van beoordelingen.
Bekijk onze beoordelingen en oordeel zelf waarom klanten liever voor ons kiezen.
Wij staan bekend om extreem goede service en dat houden we altijd sterk.
Bekijk hier alle beoordelingen.

Alles gelezen? Dan belonen wij dat met 10% korting!
Wij waarderen het dat u deze hele blog over wat de beste bewakingscamera is heeft gelezen.
Daarom geven wij een code waarmee u bij OnlineCameraShop.NL een bewakingscamera set of systeem kan aanschaffen met 10% korting.
Uw kortingscode is ” 4576 ” gebruik deze code tijdens het betalen in de checkout.

Lees ook de beste bewakingscamera keuze blog op de site van ocs
Wij hebben nog een blog over de beste bewakingscamera’s, deze wordt elke week bijgehouden met nuttige en eerlijke informatie.

One thought to “Wat is de beste bewakingscamera?”

  • OCS

    Mooie site begint al aardig vorm te krijgen, ga zo door!

    Beantwoorden

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *